Home » Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Një grua mendonte se po e rezervonte një hotel me një pishinë madhe, nuk mund përmbahej, përveçse qeshte dhe shpërndante fotografitë, sapo arriti atje.

Kjo pasi , siç shkruajnë mediat e huaja, çfarë ajo pa, ishte vetëm një vaskë.

x1-5 Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Bëhet fjalë për Jenny Kershaw nga Manchester, Angli, e cila shfrytëzoi rrjetet sociale për ndarë imazhet e një “pishine një hoteli”, paraqitur një reklamë online, krahas fotografisë saj për atë doli ishte një vaskë.

x1-5 Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Siç supozohet, ky mashtrim ishte bërë me mençuri, pasi “pishina dukej e madhe”, për shkak këndit cilin ishte bërë fotografi.

x1-5 Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Gjithsesi, fotografitë kanë marrë shumë reagime rrjetet sociale. vetëm pesë ditë, posti ka marrë shumë se 150,000 ‘pëlqime’.

x1-5 Kishte rezervuar hotelin përmes internetit, gruaja tregon fotografitë se si dukej “pishina” në shpallje dhe si ishte në realitet (Foto)

Reklama