Home » Keqpërdori mbi 13 mijë euro, kallëzohet penalisht ish-drejtori i spitalit të Kriva Pallankës

Keqpërdori mbi 13 mijë euro, kallëzohet penalisht ish-drejtori i spitalit të Kriva Pallankës

R.M (60) nga Kriva Pallanka, është kallëzuar penalisht për keqpërdorim pozitës zyrtare dhe kompetencave.

Gjatë periudhës 2013-2015, cilësinë e drejtorit Shtëpisë shëndetit, i akuzuari ka marr telefona celular dhe aparate për programe televizive, duke mos i evidentuar llogari shtëpisë shëndetit ka udhëhequr.

njëjtat nuk janë shpërndarë as ndërmjet punësuarve këtë shtëpi. Ai ka bërë edhe harxhime telefonike prej 168.007 denarësh (afër tremijë euro).

Dëmi i përgjithshëm i shkaktuar ndaj buxhetit shtëpisë shëndetit, buxhetit shtetit dhe Fondit për sigurim shëndetësor arrin 809.607 denarë (mbi 13 mijë euro.

Reklama