Home » Karisma: EDHE KRYEMINISTRI MARKOVIQ NË HAPJEN SOLEMNE

Karisma: EDHE KRYEMINISTRI MARKOVIQ NË HAPJEN SOLEMNE

 

Holiday-Village-Montenegro-Karisma-300x169 Karisma: EDHE KRYEMINISTRI MARKOVIQ NË HAPJEN SOLEMNE premten mbrëma Ulqin solemnisht do shënohet përfundimi i punimeve kompleksin “Holiday Villages Montenegro”.

Siç meson Portali Ul-info nga kompania Karisma, ftuarve shumtë me këtë rast do t’i drejtohet edhe Kryeministri Qeverinë e Malit Zi Dushko Markoviq, drejtori për projekte zhvillimore Karismes Nemanja Kostiq dhe bashkëpronari i grupimit hotelerik Karisma Lubisha Lubo Krstajiq.

kuadër pjesës muzikore programit, pas gala darkës, do këndojnë Jellena Tomasheviq dhe Zhelko Joksimoviq.

Reklama