Home » Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë – FOTO

Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë – FOTO

Jeta rrugë çdo vend mund jetë e ashpër dhe e vështirë, por rrugët e Rusisë shpesh është e dhunshme dhe e pafalshme. paktën kjo është përshtypja krijohet pasi shohësh fotot e shkrepura nga fotografi nga Moska Petr Barabakaa. Ai thotë se gjithmonë i ka pëlqyer realizojë […]

The post Jeta në rrugët e dhunshme të Rusisë – FOTO appeared first on UlpianaPress.

Reklama