Home » Java e ekskluziviteve: Adelina Ismaili e plot emra të njohur këtë të shtunë në Prive

Java e ekskluziviteve: Adelina Ismaili e plot emra të njohur këtë të shtunë në Prive

Këtë shtunë Prive ju presin materiale ekstra interesante.

Për herë parë për mediat shqiptare, intervistë ekskluzive me këngëtaren serbe, Jelena Karleusa.

Adelina Ismaili e Gjiko, rrëfejnë shumë gjëra interesante dhe jo vetëm kaq.

Mes tjerash, shumë pathëna, vërteta e pavërteta për showbizin tonë.

Mos harroni, Prive e shtunë duke filluar nga ora 19:00.

Reklama