Home » Ja kush po blen banesa luksoze tek “Ikonë”

Ja kush po blen banesa luksoze tek “Ikonë”

Dëshironi përpos një jetë rehatshme, t’i keni edhe figurat e famshme Kosovës si fqinjët tuaj?

kompleksin banesor Icone Tower, ju do keni mundësi jetoni shumë afër fytyrave publike si politikanë, biznesmenë, artistë e plotë figura njohura.

Ata tani kanë bërë zgjedhjen e tyre duke ia dhënë besimin Icone Tower.

Bëhu edhe ti pjesë e një rrethi prestigjioz dhe blej banesë luksoze për  jetuar ikonën e Prishtinës.

Nxitoni bëheni pjesë e një jetë luksoze ikonën e qytetit, “Icon Tower”.

The post Ja kush po blen banesa luksoze tek “Ikonë” appeared first on INSAJDERI.

Reklama