Home » ISIS kërcënon 2 yjet e futbollit para Botërorit

ISIS kërcënon 2 yjet e futbollit para Botërorit

ISIS vazhdon lëshojë kërcënime drejtim Kupës Botës “Rusi 2018”.

Organizata terroriste ka vendosur edhe njëherë shenjestër futbollistët Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo.

Ditën e sotme janë publikuar fotografitë kërcënuese, cilat shkruhet: “Gjaku juaj do ta lajë tokën”.

Disa ditë parë ISIS paralajmëroi edhe Presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, se do ta paguante vrasjen e myslimanëve.

4A5EB35F00000578-0-image-a-1_1521550230841 ISIS kërcënon 2 yjet e futbollit para Botërorit

4A5EB35F00000578-0-image-a-1_1521550230841 ISIS kërcënon 2 yjet e futbollit para Botërorit

4A5EB35F00000578-0-image-a-1_1521550230841 ISIS kërcënon 2 yjet e futbollit para Botërorit

 

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë