Home » “Internet për të gjithë”, ALBtelecom i ofron shqiptarëve stacionin e paharrueshëm veror

“Internet për të gjithë”, ALBtelecom i ofron shqiptarëve stacionin e paharrueshëm veror

 

Internet për gjithëpo shndërrohet një realitet përherë e prekshëm për shqiptarët falë gjigantit telekomunikacionit ALBtelecom.

Me rrugëtimin e tij, ALBtelecom pritet kthehet stacionin e preferuar veror gjithë shqiptarëve, pasi ndalesat e tij do shoqërohen me festime, muzikë, koncerte, lojëra dhe dhurata për këdo do t’i bashkohet SUPERStacionit.

Për ata janë apasionuar pas teknologjisë dhe komunikimit, SUPERStacionin e ALBtelecom do ofrohen trajnime për trendet e fundit teknologji, për çdo kategori popullsisë.

këtë mënyrë, secili mund ta përqafojë teknologjinë dhe informohet se si t’i përdorë lehtësitë teknologjia sjell dobi jetës përditshme.

SUPERStacioni do udhëtojë çdo cep Shqipërisë duke i mundësuar çdo shqiptari prekë nga afër transformimin dixhital vendit. ALBtelecom do jetë garancia vera e kujtdo, pavarësisht se ku ai jeton, jetë e paharrueshme.

ALBtelecom po ndërmerr rrugëtimin e SUPERStacionit, me qëllim dixhitalizimin e vendit, dhe kudo ku do stacionohet sheshet kryesore qyteteve, SUPERstacioni do sjellë çdo qytet Shqipërisë edhe WiFi falas.

Për t’u bërë pjesë e kësaj eksperience pazakontë, na ndiqni rrjetet sociale për mësuar datën se kur SUPERStacioni do mbërrijë qytetin tënd.

l.h/ dita

Reklama

Lexo më shumë