Home » Info Magazine nga Samiti i Sofjes: Intervistë me Ramush Haradinajn

Info Magazine nga Samiti i Sofjes: Intervistë me Ramush Haradinajn

Edicioni i Info Magazine enjten do t’i kushtohet Samitit Sofjes dhe gjithçka ka rrethuar zhvillimet dhe rreth tij.

Lidhjet e drejtpërdrejta nga kryeqyteti bullgar dhe intervista me kryeministrin Ramush Haradinaj do jenë pjesa bosht e emisionit.

Çka u tha Sofje? Cila është perspektiva europiane e Ballkanit Perëndimor përgjithësi dhe Kosovës veçanti? Çfarë kërkesash iu bënë ballkanasve?

Për marrë përgjigje këto dhe tjera pyetje, ndiqeni edicionin special Info Magazine, nga Sofja e Bullgarisë. Info Magazine me fillim 17:30.

Reklama