Home » Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Mobiljet e vjetra nuk janë vetëm objekte kanë tejkaluar përdorimin e tyre. Pjesa e madhe e tyre cilësohen vjetra pikërisht sepse kanë shërbyer për qëllimin e tyre për një kohë gjatë.

Por shumë raste, ato mund shërbejnë edhe për një kohë shumë gjatë.

fakt, me shumë kreativitet dhe me pak punë, mund shndërroni çdo objekt vjetër një mobilje moderne me dizajn unik – krejtësisht ndryshe me atë keni pasur parë.

poshtë janë disa ide shumë kreative për konvertimin e mobiljeve vjetra diçka krejtësisht veçantë, pa shumë shpenzime, transmeton Klan Kosova.

Transformojeni kështu tavolinën anash shtratit 

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Dollapin e vjetruar dhe shëmtuar ngjyroseni me ngjyra hapura 

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Tavolina e kafesë kur dekorohet mund krijoni diçka shumë bukur 

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Një ide tjetër si ta ktheni karrigen e vjetër karrige shumë bukur dhe moderne

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Edhe dollapi i stilit vjetër mund “gjallërohet”

375955-1-900-f5306de48d-1484634171 Ide si t’i transformoni mobiljet e vjetra

Reklama