Home » ‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT

‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT

Një ekspozitë ku u tregua gjuha e urrejtjes karshi komunitetit LGBT Kosovë sot u shfaq kryeqytet.

Ditën Ndërkombëtare kundër Homofobisë dhe Transfobisë, Sheshin ‘Nënë Tereza’ u shfaqën mesazhet e tmerrshme njerëzit i shkruajnë rrjete sociale kur sulmojnë pjesëtarët e komunitetit gej, lezbik, trasngjisor e biseksual, shkruan KultPlus.

32684977_1915188185167095_4703262877321003008_n ‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT

16 fotografi sot ishin pjesë e ekspozitës.

Vetëm Hitleri dhe Enver Hoxha ktyne ja u kish dhan hakun…” ishte njëri prej komenteve u pasqyrua këtë ekspozitë.

32684977_1915188185167095_4703262877321003008_n ‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT
32684977_1915188185167095_4703262877321003008_n ‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT

Vitin e kaluar Kosova për herë parë e pa Paradën e Krenarisë e cila ndodhi muajin tetor, një ngjarje kjo historike për komunitetin LGBT.

një studim vitit 2017-të, rreth 95 përqind e qytetarëve Kosovë janë homofobë dhe nuk do donin një fëmijë është homoseksual. / KultPlus.com

The post ‘Hitleri dhe Enver Hoxha iu dalin hak’, hapet ekspozita me gjuhën e urrejtjes ndaj komunitetit LGBT appeared first on KultPlus.

Reklama