Home » “Harrohet” shqipja te valutat e reja të Maqedonisë

“Harrohet” shqipja te valutat e reja të Maqedonisë

Gjuha shqipe nuk duket valutat e reja hedhura qarkullim fundi prerjet prej 10 dhe 50 denarësh.Në opinion por edhe media u përfolë gjatë se ardhmen shqipja do jetë prezente edhe valutën e Maqrdonisë.Madje këtë drejtim pati edhe premtime publike gjatë kohës miratimit ligjit për gjuhët i coli akoma nuk është futur fuqi pas refuzimit Presidentit Ivanov për ta nënshkruar.(Strugalajm.com)
IMG-fc69ef3852dfbf2cc4dc86886611b520-V-300x300 “Harrohet” shqipja te valutat e reja të Maqedonisë

IMG-fc69ef3852dfbf2cc4dc86886611b520-V-300x300 “Harrohet” shqipja te valutat e reja të Maqedonisë

Reklama