Home » Haradinaj flet për vizat pas takimit me liderët në Sofje

Haradinaj flet për vizat pas takimit me liderët në Sofje

Kryeministri Ramush Haradinaj, pas samitit Sofje ka deklaruar se është çështje javësh Kosova ta marrë lajmin për vlerësimin e përmbushjes kritereve për liberalizimin e vizave.

Sipas tij, Samiti i Sofjes ka qenë rast i mirë për treguar arriturat e Kosovës përpara liderëve europianë.

Është çështje javësh kur Kosova do marr lajmin për vlerësimin e përmbushjes kritereve për liberalizimin e vizave. Samiti i Sofjes ishte rast i mirë për t’i treguar arriturat e Kosovës përpara liderëve europianë dhe Deklarata e Përbashkët është një dëshmi Kosova e ka sigurtë perspektivën euro-atlantike”, shkruan Haradinaj Facebook.

Sipas tij, Kosova përfundimisht është palë raport me BE dhe duhet avancuar këtë marrëdhënie.

The post Haradinaj flet për vizat pas takimit me liderët në Sofje appeared first on INSAJDERI.

Reklama