Home » Hahn optimist për arritjen e marrëveshjes ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë

Hahn optimist për arritjen e marrëveshjes ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë

Komisioneri i BE-së për Zgjerimin dhe Politikën e Fqinjësisë, Johannes Hahn, margjinat e Samitit BE-Ballkani Perëndimor, sot nga Sofje shprehu optimizëm se Maqedonia dhe Greqia do zgjidhin mosmarrëveshjen e emrit. Por, ai nuk donte bënte parashikime për një kornizë kohore mundshme.

“Jam gjithmonë optimist dhe do mbetem optimist. dy kryeministrat janë rrugën e duhur”, tha Han, duke komentuar takimin midis kryeministrave Zoran Zaev dhe Alekis Cipras.

Reklama