Home » Gjergj Dedaj parkon veturën zyrtare në zebra, shkon për të pirë kafe

Gjergj Dedaj parkon veturën zyrtare në zebra, shkon për të pirë kafe

Zëvendësministri i Punëve Jashtme, Gjergj Dedaj e ka parkuar veturën zyrtare një vend papërshtatshëm enjtën rrugën Nënë Tereza Gjakovë, teksa e ka kaluar kohën një kafiteri qytetin e tij lindjes.

Fotografitë e siguruara nga Insajderi tregojnë se vetura e zv/ministrit “ përhershëm” Qeverisë Kosovës është vetuar një vendparkim ku e ka zënë edhe hapësirën e planifikuar për lëvizjen e këmbësorëve.

makin-730x411 Gjergj Dedaj parkon veturën zyrtare në zebra, shkon për të pirë kafe

Mirëpo, kjo nuk është hera e parë Gjergj Dedaj shkel rregullat komunikacion dhe parkon veturën vende papërshtatshme.

shkurtin e vitit kaluar, kur shërbente si zëvendësministër i Pushtetit Lokal, Dedaj e kishte parkuar veturën zyrtare trotuarin e rrugës “Garibaldi”, Prishtinë dhe kishte detyruar kalimtarët kalonin përmes shiritit rrugor për ta kaluar atë pjesë bllokuar trotuarit.

makin-730x411 Gjergj Dedaj parkon veturën zyrtare në zebra, shkon për të pirë kafe

The post Gjergj Dedaj parkon veturën zyrtare në zebra, shkon për të pirë kafe appeared first on INSAJDERI.

Reklama