Home » Gara e robotikës në Kosova Makers League (VIDEO)

Gara e robotikës në Kosova Makers League (VIDEO)

Disa fëmijë vegjël po ndërtojnë robotë.

Kush janë ata, çka bëjnë, dhe çfarë gare janë ata organizuar nga “Bone vet” ju tregojmë përmes stories vijim.

Reklama