Home » Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona

Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona

Ka pesë sezone luan për skuadrën nga Londra Veriore, Tottenham Hotspur dhe mendon se e ardhmja e tij është te Barcelona. …..

Lexoni shumë cili futbollistë thuhet se kërkon kalimin te Barcelona dhe është bisedime me ekipin katallan

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona

The post Futbollisti i Tottenham e sheh veten te Barcelona appeared first on INSAJDERI.

Reklama