Home » Fryerja e barkut pas konsumimit të ushqimit, ja disa këshilla për ta evituar

Fryerja e barkut pas konsumimit të ushqimit, ja disa këshilla për ta evituar

Fryerja e barkut problem shfaqet mjaft shpesh, e cila mund shfaqet si pasojë e PMS (demtimit te stomakut), teprices se aciditetit dhe tretjes jo mirë te ushqimeve.

Për fat mirë, ekzistojnë shumë mënyra për ta zbutur këtë pakënaqësi. Përcillni disa nga këshillat.

Zgjidhni ushqimin e pasur me kalium..Ky mineral ndihmon trupin tuaj balancojë lëngjet trupin tuaj.

ushqimin e pasur me kalium përfshihen bananet, pjepri, spinaqi, domatja, perimet me lëvore fortë.

gjitha këto kanë një ndikim dobishëm dhe ndihmojnë eliminimin e lëngjeve tepricë.

Mos gelltitni ajrin Kini kujdes, gjatë konsumimit ushqimit, përtypjes ushqimit apo teksa konsumoni lëngje mos thithni shume ajrin, ngase edhe kjo mund jetë pasojë e fryrjes pakëndshme.

Zvogëloni karbohidratet

Buka e bardhë dhe makaronat mund shkaktojnë mbajtjen e ujit. Shmangni konsumin e tyre, sidomos para se shkoni gjumë, mënyrë mos zgjoheni fryrë./Kthjellu/

 

The post Fryerja e barkut pas konsumimit të ushqimit, ja disa këshilla për ta evituar appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama