Home » Fotografia e përbashkët e pjesëmarrësve në Samitin e BE-së në Sofje

Fotografia e përbashkët e pjesëmarrësve në Samitin e BE-së në Sofje

Samiti i Bashkimit Europian Bullgari ka bërë bashkë sot liderë – përfaqësues shteteve Ballkanit Perëndimor ku mesin e tyre është dhe delegacioni kosovar drejtuar nga Presidenti i vendit Hashim Thaçi.

Pas takimeve dhe diskutimeve panel, liderët kanë realizuar edhe fotografinë e përbashkët tyre si pjesëmarrës Samitin e BE-së vendeve Ballkanit Perëndimor për 2018, njofton Klan Kosova.

nmbnmbm Fotografia e përbashkët e pjesëmarrësve në Samitin e BE-së në Sofje

 

Reklama