Home » FOTO: Mirëmbajtja e këndeve të lojërave në Tiranë, më shumë siguri për fëmijët

FOTO: Mirëmbajtja e këndeve të lojërave në Tiranë, më shumë siguri për fëmijët

Ndërtimi i këndeve rekreative dhe atyre lojërave për fëmijë çdo lagje Tiranës ishte një sipërmarrje jo e lehtë. Por tashmë mirëmbajtja e tyre është një sfidë edhe e vështirë, kërkon angazhim dhe përkujdesje përditshme nga ndërmarrjet bashkiake.

Ndaj për t’i mbajtur ato funksionale dhe sigurta për fëmijët, punonjësit bashkiakë kanë përqendruar forcat, mjetet e materialet për ta fituar edhe këtë sfidë funksion fëmijëve e familjeve Tiranës. Siç shihet edhe nga fotot, puna ka nisur me riparimin e gjitha moduleve lojërave dëmtuara si dhe gjithë aksesorëve tjerë këndeve, si stolat, koshat apo ndriçuesit.

Natyrisht fitorja e kësaj sfide përditshme do ishte e lehtë nëse edhe gjithë banorët e Tiranës do bashkëpunojnë për t’i mirëmbajtur këto kënde.

kendet-3 FOTO: Mirëmbajtja e këndeve të lojërave në Tiranë, më shumë siguri për fëmijët

kendet-3 FOTO: Mirëmbajtja e këndeve të lojërave në Tiranë, më shumë siguri për fëmijët

kendet-3 FOTO: Mirëmbajtja e këndeve të lojërave në Tiranë, më shumë siguri për fëmijët

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë