Home » Eurovizioni: Kur merr pjesë Kosova? (VIDEO)

Eurovizioni: Kur merr pjesë Kosova? (VIDEO)

EUROVIZIONI ka 63 vjet mbledh me miliona shikues rreth ekraneve.

Edhe pse shteti ynë s’ka drejtë garojë, festivali europian i këngës ndiqet me entuziazëm edhe nga kosovarët.

Dhe përderisa edhe një edicion i Eurovizionit u mbajt Lisbonë, emri i Kosovës nuk ishte listë, njofton Klan Kosova.

Por, pse e ka rëndësishme Kosova pjesëmarrjen Eurovizion, kur mund ndodh debutimi dhe cili nga artistët do na përfaqësonte miri kuptojeni nga emisioni NIN i vendosur linkun poshtë:

Reklama