Home » Emrat e katër drejtorëve të PDK-së në Pejë, Gazi gati për qeverisjen e re

Emrat e katër drejtorëve të PDK-së në Pejë, Gazi gati për qeverisjen e re

Kryetari i Partisë Demokratike Kosovës Pejë, Xhavit Haliti bazuar statutin e partisë ka emëruar sot katër drejtorët do ta përfaqësojnë PDK’në  koalicion me LDK’.

Drejtorat e emëruar për drejtorit përkatëse janë:

1.Xhevahire Çeku – Drejtoreshë për Drejtorinë për Punë Komunale dhe Shërbime Publike;

2.Rajan Arapi – Drejtorë për Drejtorin e Urbanizmit

3.Muhamet Mahmutaj – Drejtorë për  Drejtorin Mbrojtje dhe Shpetim/Emergjencë

4.Leotrim Murtezaj – Drejtorë për Inspekcion

Kujtojm se marrëveshje për bashkqeverisje mes PDK-së dhe LDK-së është arrit me 16 Maj 2018, bazë secilës PDK-ja do ti drejtoj katër drejtori.

Reklama