Home » Emigranti nga Shqipëria tregon pse e ndërpreu këngën e britanikes në Eurovizion 2018 (VIDEO)

Emigranti nga Shqipëria tregon pse e ndërpreu këngën e britanikes në Eurovizion 2018 (VIDEO)

Pak ditë parë skenën e Eurovisionit, përveçse tre shqiptarëve konkurruan për shtetet ndryshme hipi edhe një shqiptar i katërt.

Konstanin Bouki është 30-vjeçari hipi skenë teksa këndonte këngëtarja britanike, SuRie, duke ia rrëmbyer mikrofonin kësaj fundit.
Capture-5 Emigranti nga Shqipëria tregon pse e ndërpreu këngën e britanikes në Eurovizion 2018 (VIDEO)
Konstanin Bouki ka emigruar Londër prej disa vitesh dhe e quan veten reper, filozof dhe adhuron marksistët dhe Che Guevaran.
Capture-5 Emigranti nga Shqipëria tregon pse e ndërpreu këngën e britanikes në Eurovizion 2018 (VIDEO)
intervistë për Top Channel, ai deklaron se gjesti i tij ka ardhur një formë revolte kundër korrupsionit dhe shtypjes njerëzve nga pushteti./ KultPlus.com

The post Emigranti nga Shqipëria tregon pse e ndërpreu këngën e britanikes në Eurovizion 2018 (VIDEO) appeared first on KultPlus.

Reklama