Home » Elton John do të performojë në dasmën mbretërore

Elton John do të performojë në dasmën mbretërore

Elton John do performojë dasmën e Princit Harry dhe Meghan Markle.

Kjo duket një zgjidhje e duhur, nëse marrim parasysh historinë e këngëtarit me Princin Harry, Princeshën Diana dhe familjen mbretërore.

Sipas burimeve TMZ këngëtari do shfaqet skenë për t’i argëtuar pranishmit, ndonëse ende nuk dihet qoftë se ai do performojë ceremoninë kishë apo pritjen e mysafirëve mbrëmje.

Elton ka raporte shumë mira me familjen mbretërore, si dhe ishte mik shumë i afërt i Princeshës Diana. Dyshja kishin punuar se bashku për te mbledhur donacione për trajtimin e AIDS.

Reklama