Home » Elton John do të këndojë në dasmën mbretërore

Elton John do të këndojë në dasmën mbretërore

Elton John do këndojë dasmën e Harry dhe Meghan Markle. Lajmi është bërë i ditur nga sajti TMZ. Nuk është e qartë nëse do këndojë gjatë ceremonisë kishë apo gjatë pritjes, por do jetë atje.

Dhe prania e tij, ka një domethënie madhe, veçanërisht për Harry, 21 vite parë, pikërisht ai, mik i madh i Lady Diana, këndoi një version paharrueshëm ”Candle in the wind”, gjatë ceremonisë funerale nënës princit.

0516-elton-john-markel-harry-getty-7 Elton John do të këndojë në dasmën mbretërore
Ky i fundit, atë kohë, ishte vetëm një fëmijë, ndërsa sot, një burrë, dhe ditën e tij madhe ka dashur ketë pranë edhe Elton John. Ylli 71 vjeçar ka anuluar disa evente program Las Vegas, për qenë Britani 19 maj.

0516-elton-john-markel-harry-getty-7 Elton John do të këndojë në dasmën mbretërore

Elton John ishte edhe dasmën e vëllait madh Harry, princit William me Kate Middleton, por atë rast, nuk kishte kënduar.

Por, këtë radhë, do ta bëjë këtë… “Nëna ime është me ne këtë udhëtim”, kishte thënë princ Harry pas fejesës zyrtare me Meghan. Dhe prania e Elton John, mik i madh i Dianës, është prova se sa i pranishëm është kujtimi i ëmës për dhëndrin e ri.

The post Elton John do të këndojë në dasmën mbretërore appeared first on KultPlus.

Reklama