Home » Edhe një vit pas lindjes Tuna s’po i ndal aktivitetet, ja çfarë bën si një nënë shembullore (FOTO) 

Edhe një vit pas lindjes Tuna s’po i ndal aktivitetet, ja çfarë bën si një nënë shembullore (FOTO) 

Kilogramët lë shtatzënia, i hoqi tërët e është e gatshme dalë skenë sikur Tuna e dikurshme, atraktive, seksi dhe energjike.

Këngëtarja Altuna Sejdiu është një nënë e përkushtuar për Tianin sapo mbushi një vjet, por edhe për veten dhe fizikun e saj.

Ajo i është nënshtruar një regjimi ushtrimesh për mbajtur trupin formë mirë fizike, e këtë pasdite i ishte përkushtuar punës, duke mbajtur formë pasmet e saj.

Tuna po ushtronte bashkë me Tianin, një grup nënash cilat kujdesen edhe bebet e tyre kenë shëndet mirë e familjarizohen me natyrën. /Prive.al

32834013_1739662446127704_1528182057207857152_n Edhe një vit pas lindjes Tuna s’po i ndal aktivitetet, ja çfarë bën si një nënë shembullore (FOTO) 

Reklama