Home » Duarshtërngimi i ftohtë mes Thaçit dhe Vuçiqit, pas insistimit të Borissov (VIDEO)

Duarshtërngimi i ftohtë mes Thaçit dhe Vuçiqit, pas insistimit të Borissov (VIDEO)

Vendet e Ballkanit Perëndimor sot Samitin e Sofjes kanë nënshkruar Marrëveshjen e Digjitalizimit.

Pas nënshkrimit ka bërë Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u ka shtrirë dorën Presidentit Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, Presidentit Këshillit Evropian, Donald Tusk dhe këtë radhë edhe atij Serbisë, Aleksandër Vuciq, njofton Klan Kosova.

Por shtrëngimi i duarve mes Thaçit dhe Vuçiq këtë rast është bërë me insistimin e Presidentit Bullgarisë, Boyko Borissov.

Borissov siç shihet një video ka “tërhequr” Thaçin shtrëngojë duart edhe me krerët shtetërorë vendeve Ballkanit Perëndimor ndodheshin djathtën e tij.

Nga kjo pamje shihet shtrëngimi i ftohtë i duarve mes Thaçit dhe Vuçiqit – i cili lëshon dorën menjëherë poshtë.

Kjo është pamja:

Reklama