Home » Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist |FOTO

Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist |FOTO

Dikur ishte një ndër aktorët pëlqyer shqiptar.

Me rolet e tij “Tingujt e Vendlindjes” apo “Sofra Gjakovare”, Abedin Morina u kthye një emër njohur ekranit, mirëpo ai prej vitesh e ka lënë aktrimin dhe sot punon taksist.

abedin Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist |FOTO

Ishte iniciativa e shokëve mi bëhesha aktor. Ata e shihnin se kisha talent. Kam bërë shumë role. Nuk di kë veçoj. Kam pasur një stil tjerët nuk mundeshin. Unë qaja shumë lehtë, njerëzit mendonin se po qaja me vërtet. Sot humori është bastarduar”, tregoi Morina një intervistë për “Dukagjini sot”.

abedin Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist |FOTO

Prej dy vitesh punoj rregullisht taksist, ça bëjmë. Edhe pse sot jam taksist shpirt e kam humorin”, u shpreh aktori.

Reklama