Home » Dëshmitari: Lushtaku u interesua në KEK rreth tenderit që pritej t`i ndahej kushëririt të tij

Dëshmitari: Lushtaku u interesua në KEK rreth tenderit që pritej t`i ndahej kushëririt të tij

Ish-kryetari i Komunës Skenderajt, Sami Lushtaku, gjatë një takimi kishte pasur me drejtorin e KEK-ut, Arben Gjukaj, vitin 2012, kishte shprehur interesim për tenderin pritej t`i ndahej kushëririt tij për sigurimin fizik objekteve KEK-ut, shkruan sot Koha Ditore.

Ky tender tanimë është bosht i aktakuzës, me ç`rast Lushtaku, Gjukaj dhe gjashtë tjerë po gjykohen për korrupsion.

atë takim, Lushtaku u kishte thënë se afërmit tij i ishte bërë e padrejtë, pasi ishin vonuar procedurat.

Pjesë e takimit kishte qenë një zyrtar i KEK-ut, Edmond Nulleshi, i cili i ka rrëfyer detajet para gjykatës. Ka thënë se atë takim ishte ftuar nga Gjukaj.

Reklama