Home » Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb

Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb

Përfaqësuesja e Kosovës çiklizëm, ka përzgjedhur pesë garuesit e saj do marrin pjesë dhe do përfaqësojnë Kosovës garën e 75-të “Tour of Albania”, e cila fillon 19 maj dhe zgjat deri 23 maj. ….

Kuptoni shumë për garuesin serb dhe vet garën mbahet Shqipëri

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb

The post Çiklizmi i Kosovës do të përfaqësohet edhe nga një serb appeared first on INSAJDERI.

Reklama