Home » Christina Aguilera kritikon “The Voice”

Christina Aguilera kritikon “The Voice”

Christina Aguilera e cila ishte pjesë e jurisë spektaklin “The Voice”, nuk është ndarë tejet e kënaqur me punën ka bërë aty.

parë kishte thënë seThe Voice” është një organizim konsumon tërë energjinë, ndërsa fundmi një intervistë për “W Magazine” ka vazhduar me kritika.

Nuk ishte një vend i rehatshëm për mua, ku jam pjese e një makinerie sjellë para. Kur ndaloj besuari diçka atëherë mendoj se çka kërkoj aty”

E gjeta veten një pikë ku me tregohej se çka duhet bëjë, çka është e pranueshme e çka jo, çka është rregull e çka jo

Sa i përket lidhje Blake dhe Gwen, këngëtarja ka thënë se nuk kishte bënte fare me largimin e saj, madje është shprehur e lumtur The Voice” tashmë ka dy gra juri.

Reklama