Home » Çfarë ndodh në internet në një minutë?

Çfarë ndodh në internet në një minutë?

Infrografiku nga Lori Lewis (zv.president) dhe Chadd Callahan (drejtues i programacionit dixhital) kompanisë amerikane Cumulus Media tregon aktivitetin ndodh një minutë platforma ndryshme si Facebook apo Google një interval prej 60 sekondash.

Numrat e këtyre shërbimeve janë kaq mëdhenj saqë mund tregohen vetëm duke përdorur një shkallë prej 60 sekondash.

poshtë janë disa shifra kyç ridimensionuara bazë mujore, për kënaqësi…

– 42.033.600.000 hyrje account e Facebook
– 159,840,000,000 kërkime Google
– 1.641.600.000.000 mesazhe dërguara WhatsApp
– 8.078.400.000.000 email-e dërguara

Tabela-1-cfare-ndodh-ne-nje-minute Çfarë ndodh në internet në një minutë?

bazë vjetore këto dhëna do ishin edhe befasuese, me diçka rreth 100 trilionë email-e dërguara.

poshtë tregohet se çfarë ka ndodhur dy vitet e fundit internet:

Tabela-1-cfare-ndodh-ne-nje-minute Çfarë ndodh në internet në një minutë?

 

Burimi: Infodata, Il Sole 24 Ore

 

 

The post Çfarë ndodh në internet në një minutë? appeared first on Revista Monitor.

Reklama