Home » Ceremonia Miss Amerika për herë të parë do të organizohet vetëm nga femrat

Ceremonia Miss Amerika për herë të parë do të organizohet vetëm nga femrat

Për herë parë historinë e ceremonia e “Miss Amerika” do udhëhiqet nga femrat , transmeton Klan Kosova.

Regina Hopper u emërua president dhe drejtor ekzekutiv i Organizatës Miss America, dhe Marjorie Vincent-Tripp u emërua si kryesuese e Bordit Trustees Fondacionit Miss America, thuhet sipas një deklarate.

Dyshes i është bashkuar edhe Gretchen Carlson, i cili u emërua kryetar i Bordit Administratorëve Organizatës Miss Amerikës dhjetor.

Treshja kanë marrë përsipër udhëheqësinë e Organizatës Miss Amerikës, cilët dhanë dorëheqjen dhjetor pasi Huffington Post zbuloi se udhëheqësit dhe punonjësit kishin dërguar email konkurronin konkurrentët, duke përfshirë referencat për peshën e tyre dhe jetën seksuale.

gty_miss_america_winner_jc_160912_16x9_992 Ceremonia Miss Amerika për herë të parë do të organizohet vetëm nga femrat

 

 

 

Reklama