Home » Bushpepa: Dikush po përpiqet të fitojë para në emrin tim

Bushpepa: Dikush po përpiqet të fitojë para në emrin tim

Këngëtari Eugent Bushpepa, i cili përfaqësoi Shqipërinë Eurovision me këngën ‘Mall’ dhe u rendit vendin e 11 ka njoftuar fansat për bërë kujdes, pasi një person po hiqet si ai për përfituar para.

Përmes një statusi Facebook, Eugent Bushpepa thotë se dikush po përpiqet vjedhë lekë nga njerëzit.

“Dikush, i cili pretendon se është Eugenti, po përpiqet vjedhë lekë nga njerëzit. Nëse dikush ju kërkon para për çfarëdolloj donacioni, nuk është real. Ju lutem raportojeni dhe na ndihmoni!”-ka shkruar këngëtari./ KultPlus.com
eugent1 Bushpepa: Dikush po përpiqet të fitojë para në emrin tim

The post Bushpepa: Dikush po përpiqet të fitojë para në emrin tim appeared first on KultPlus.

Reklama