Home » Burri i dehur vonoi për 1280 minuta të gjithë trenat në Mynih

Burri i dehur vonoi për 1280 minuta të gjithë trenat në Mynih

Burri u zgjua brenda një kontenieri afër një stacioni treni, dhe duke mos e ditur ku ishte ai kontaktoi policinë, e cila e kërkoi atë çdo tren.

Një vendim i keq mori njeriu i  dehur për kaluar një natë një tren mallrash, shkaktoi rrëmuje për udhëtarët Mynih pasi policia duhej pezullonte shërbimet një stacion zënë, për ta kërkuar atë.

Policia e Mynihut tha se morën një telefonatë emergjente orën 5.20 mëngjesit nga një njeri raportoi se ai ishte zgjuar një enë një tren pranë stacionit Pasing, i treti i madh i Mynihut dhe nuk mund dilte.

Ata thanë se 25-vjeçari kishte qenë kaq i dehur kur hyri enë, sa ai nuk ishte i sigurt se ku ishte.

Policia bllokoi gjithë trafikun hekurudhor dhe kërkoi tren tren, për ta gjetur atë 6.20 mëngjesit.

Tetëdhjetë e gjashtë trena u prekën dhe ka pasur gjithsej 1,280 minuta vonese, 37 anulime dhe 21 pezullime pjesshme. Burri do përballet me akuza lidhen me shkelje ligjit.

The post Burri i dehur vonoi për 1280 minuta të gjithë trenat në Mynih appeared first on INSAJDERI.

Reklama