Home » Besonte se piktura e trashëguar kishte vlerë 200 dollarë, Por kur ajo mëson vlerën e vërtetë, qan nga gëzimi

Besonte se piktura e trashëguar kishte vlerë 200 dollarë, Por kur ajo mëson vlerën e vërtetë, qan nga gëzimi

Gruaja kishte tradshëguar këtë pikturë nga gjyshjae saj. Ajo nuk ishte e sigurt nëse ishte një pikturë apo një printim kur e mori atë.

Por një mushkonjë nën xham e ndihmoi ta konfirmonte këtë. “E hapa për nxjerrë mushkonjën, kështu unë mund ta merrja atë me vete, dhe kjo frikësoi paksa.

E mbylla menjëherë, sepse dukej sikur mund ishte e vërtetë, “tha ajo.

Kur u pyetën nëse ajo kishte marrë ndonjëherë vlerësime për pikturën, ajo tha.

vitin 1998, ajo u vlerësua si një printim me vlerë 200 dollarë dhe vitin 2004 u vlerësua me 250 dollarë.”

Piktura kishte trashëguar gruaja nuk ka kopje, por ishte një pikturë origjinale nga një artist francez i quajtur Henry Francosi Farny.

Piktura kishte vlerë prej $ 200,000 deri $ 300,000. Ajo nuk mund besonte atë ajo po dëgjonte! Ajo ishte lot dhe humbje për fjalë.

Vlerësuesi i pikturave i tha gruas se kjo ishte një picture e rrallë e viteve 1800.

Ajo nuk mund besonte atë ajo po dëgjonte!

Reklama