Home » Backstreet Boys sjellë këngën e parë pas pesë vjetëve

Backstreet Boys sjellë këngën e parë pas pesë vjetëve

Kohët e fundit, ata festuan 25 vjetorin industrinë e muzikës.

Dhe Backstreet Boys kanë publikuar këngën e tyre parë pas pesë vjetëve tiulluar “Don’t Go Breaking My Heart”.

bendin e përbërë prej meshkujve janë Nick Carter, 38 vjeç, Kevin Richardson, 46 vjeç, Howie Dorough, 44 vjeç, Brian Littrell, 43 vjeç dhe AJ McLean, 40 vjeç.

Me dritat e neonit dhe një këngë ritmike, krijuesit e viteve ’90-ta shekullit kaluar, kanë ardhur tejet freskuar.

Bashkëthemeluesi Kevin ndau kënaqësinë për këngën e parë nga albumi i tyre i patitulluar, duke thënë shkurtimisht për “Billboard” se “ndihet tejet i lumtur”.

Backstreet Boys kanë shitur mbi 100 milionë albume mbarë botën, duke i bërë ata një nga grupet me shumti albume shitura glob.

Ndryshe, bendi kohë parë mori një yll “Walk of Fame” Hollywood.

Reklama