Home » Audiopërgjimi i Agron Xhafajt, ekspertët: Nuk është montazh

Audiopërgjimi i Agron Xhafajt, ekspertët: Nuk është montazh

Partia Demokratike nëpërmjet një audiopërgjimi akuzon vëllain e Ministrit Brendshëm, Fatmir Xhafajt, se është i përfshirë trafikun e drogës.

Nga ana tjetër, Kryeministri Edi Rama është shprehur se po flitet për një montazh.

Drejtori Artistik i “Top Albania Radio”, Dorian Gjergji, është shprehur lidhje me këtë audiopërgjim se:

Nga ajo ne analizuam nëpërmjet brezit frekuencave është shumë e vështirë përcaktosh nëse është ai njeri apo njeri tjetër, pasi edhe cilësia është shumë e dobët. Krahasimi i zërit bëhet duke analizuar pajisjen ka bërë regjistrimin dhe personat kanë qenë dëshmitarë, pasi nëpërmjet brezit frekuencave është e pamundur.”

I pyetur nëse rastin konkret po flitet për një montazh pjesëve ndryshme një bisede, apo për një përgjim ambiental, Gjergji ka thënë:

Nëse montazhi bëhet mënyrë perfekte edhe mund mos dallohet, por kjo duket nuk është montazh dhe nuk është një përgjim ambiental, ky është një përgjim telefonik.”

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë