Home » Atletico rrit klauzolën e Oblak

Atletico rrit klauzolën e Oblak

Atletico Madrid dëshiron ta rrisë klauzolën e Jan Oblak dhe këtë gjë e ka konfirmuar shefi ekzekutiv i këtij klubi, Miguel Angel Gil Marin.

Përfaqësuesi i Sllovenisë ka një marrëveshje me Atleticon deri 2021, e përfshin edhe një opsion blerjes, raportohet se është 100 milionë euro, por ka ngjallur interesim edhe nga Arsenali dhe Liverpooli.

Liverpooli dhe Arsenali janë lidhur me një transferim 25 vjeçarit, andaj Atletico dëshiron t’i ndërmarrë hapat e duhur për ta mbajtur atë “Wanda Metropolitano”.

Do provojmë ta rrisim klauzolën e Oblakut, por çfarë duhet bëjmë është t’i besojmë atij”, ka thënë Marin për Cadena COPE.

E dimë se ai dëshiron qëndrojë ,dhe duam ai mbetet”.

Reklama