Home » ATK aksion në katër komuna – ndjek të dyshuarit për transaksione fiktive

ATK aksion në katër komuna – ndjek të dyshuarit për transaksione fiktive

Agjencia Tatimore e Kosovës ka ndërmarrë një aksion për hetimin e shmangieve tatimore.

Departamenti i Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës sot është duke zhvilluar një aksion gjerë tre lokacione ne Ferizaj, një lokacion ne Kamenice, një lokacion ne Prishtine dhe një lokacion ne Graçanicë.

Dyshimet janë se disa subjekte dhe disa persona janë përfshirë transaksione fiktive, ku përmes këtyre transaksioneve dyshohet se kanë bërë shmangie tatimore shuma konsiderueshme.

Aksioni është duke u zhvilluar bashkëpunim me Prokurorin e Shtetit, gjykatën përkatëse dhe asistim Policisë Kosovës. ATK do del me komunikatë kompletuar pas përfundimit aksionit

The post ATK aksion në katër komuna – ndjek të dyshuarit për transaksione fiktive appeared first on INSAJDERI.

Reklama