Home » Ata janë çifti më simpatik i ekranit. Ryan Reynolds na tregon sekretin e një martese të lumtur

Ata janë çifti më simpatik i ekranit. Ryan Reynolds na tregon sekretin e një martese të lumtur

wrjvnw-300x189 Ata janë çifti më simpatik i ekranit. Ryan Reynolds na tregon sekretin e një martese të lumtur

Aktori i famshëm i Hollywood, Ryan Reynolds po korr një sukses jashtëzakonshëm me serinë e dytë filmit “Deadpool 2” ndërkohë një intervistë për “People” ai ka folur edhe për jetën e tij private, familjen dhe marrëdhëniet familjen e tyre.

43-vjeçari dhe aktorja e suksesshme Blake Lively kanë një martesë lumtur prej 6 vitesh dhe ndërkohë një pjesë e mirë e kolegëve tij po shkojnë drejt divorcit ai ka ndarë me gjithë rregullin e vetëm ka për një jetë lumtur bashkëshortore, lumtur dhe gjithmonë krahë njeri-tjetrit ashtu siç gjithë i kanë zili.

wrjvnw-300x189 Ata janë çifti më simpatik i ekranit. Ryan Reynolds na tregon sekretin e një martese të lumturRyan është shprehur se e vetmja gjë duhet është qënit gjithmonë i pranishëm. Ai shtoi se me Blake kanë vetëm një rregull martesën e tyre, kur njëri është me xhirime tjeri qëndron pushim mënyrë kenë kohë për njëri-tjetrin dhe jenë sa pranishëm për fëmijët e tyre. këtë mënyrë ata janë një marrëdhënie ngushtë me njeri-tjetrin, fëmijët dhe jeta e tyre prindërore dhe familjare.

Reklama