Home » Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon

Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon

Trajneri francez, Arsene Wenger, i cili pas 22 viteve u largua nga stoli i Arsenal, është shprehur i penduar pse Arsenal nuk e kishte blerë Ronaldon, kur ky i fundit ishte ende i ri, por me shumë potencial. ….

Kuptoni për çfarë arsye Arsenal e humbi Ronaldon dhe çka deklaron Wenger për këtë gjë

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon

The post Arsene Wenger hedh dritë pse Arsenal nuk e bleu Ronaldon appeared first on INSAJDERI.

Reklama