Home » Arrestohet reperi i famshëm

Arrestohet reperi i famshëm

Këngëtari T.I. është arrestuar ditën e mërkurë lagjen ku banon.

Sipas raportit policisë T.I ishte i gatshëm përleshej me rojën e lagjes, pasi ky i fundit nuk e kishte lejuar futej brenda.

Roja i ka thënë policisë se nuk e kishte njohur këngëtarin, andaj edhe ia kishte ndaluar hyrjen. ato momente T.I ishte nevrikosur dhe kishte filluar t’i bërtas atij, kështu duke e detyruar t’ia lejonte hyrjen. Mirëpo gjithçka nuk përfundoi këtu. Këngëtari pasi ishte futur brenda ishte kthyer tek roja dhe e kishte kërcënuar. E ato çaste roja kishte telefonuar policinë.

Sipas policëve T.I ishte i dehur kur ata kishin arritur vendin e ngjarjes. Këngëtari ka përfunduar pranga për sulm thjeshtë , sjellje agresive dhe dehje publik.

Reklama