Home » Apeli merr vendimin për gjashtë aktivistët e SKV-së

Apeli merr vendimin për gjashtë aktivistët e SKV-së

Gjykata e Apelit, ka marrë vendim ndaj gjashtë aktivistëve Organizatës Studim, Veprim Kritikë

Masën e paraburgimit ta zëvendësoj me atë arrestit shtëpiak.

“Atyre, konform dispozitave ligjore, masa e paraburgimi u është zëvendësuar atë arrestit shtëpiak, e cila do zgjas nga data 16.05.2018, deri me 10.07.2018“, thuhet njoftimin e gjykatës.

Pajtim Demaj, Korab Muhadri, Endrit Shatri, Januz Shatri, Kreshnik Gega dhe Hajredin Krasniqi ishin arrestuar gjatë një aktivititeti shënonte përvjetorin e organizatës.

Ata po dyshohen nga ana e prokurorisë, se kanë kryer bashkëveprim veprën penale” Sulm ndaj personit zyrtar, kryerjen e detyrave zyrtare”.

The post Apeli merr vendimin për gjashtë aktivistët e SKV-së appeared first on INSAJDERI.

Reklama