Home » Aktorja shqiptare dhe ‘Sarpi’ pëfundojnë në pranga, 4 vjet burg për trafikim droge

Aktorja shqiptare dhe ‘Sarpi’ pëfundojnë në pranga, 4 vjet burg për trafikim droge

sarpi-300x189 Aktorja shqiptare dhe ‘Sarpi’ pëfundojnë në pranga, 4 vjet burg për trafikim droge

Aktori i njohur për rolin e Sarpit, Çağatay Ulusoy, bashku me një rrjet gjerë trafikantësh, ka përfunduar pranga. Lajmi vjen sot nga mediat turke, cilat shkruajnë se një grup trafikantësh droge, përfshirë edhe aktorin e njohur, kanë përfunduar pranga.

Po me njëjtën akuzë është vënë nën arrest edhe aktorja me origjinë shqiptare, Gizem Karaca, pas një aksioni policor përfshiu edhe shumë emra njohur.

sarpi-300x189 Aktorja shqiptare dhe ‘Sarpi’ pëfundojnë në pranga, 4 vjet burg për trafikim droge

Sipas policisë, aktorët akuzohen për trafikimin e një sasie konsiderueshme kokaine dhe kanabisi. Aktorët janë dënuar me 4 vjet e 2 muaj burg me akuzën e trafikimit drogës. Pritet vendimi dërgohet Gjykatën e Apelit.

sarpi-300x189 Aktorja shqiptare dhe ‘Sarpi’ pëfundojnë në pranga, 4 vjet burg për trafikim droge

Reklama