Home » Akademia e Shkencave feston 10 vjetorin e Pavarësisë – me tre muaj vonesë (VIDEO)

Akademia e Shkencave feston 10 vjetorin e Pavarësisë – me tre muaj vonesë (VIDEO)

Kanë kaluar tre muaj nga përvjetori i dhjetë i Pavarësisë Kosovës.

Megjithatë për Akademinë e Shkencave dhe Arteve Kosovës nuk është vonë mbajë simpoziumin me temën “Pavarësia e Kosovës dhe sfidat e shtetndërtimit” për shënuar këtë ngjarje.

këtë simpozium ku nuk u paraqit diçka e re nga akademikët kosovarë u tha se edhe rezistenca kosovare ngriti këmbë opinionin evropian.

Kronikë e zgjeruar nga Merita Neziri.

Reklama