Home » Agim Aliu vlerësohet për transparencë

Agim Aliu vlerësohet për transparencë

Krypometri vlerëson se Aliu e ka thënë vërtetën lidhur me publikimin e listës uzurpatorëve Komunën e Ferizajt. Lista nuk është e plotë, por zyrtarët e komunës Ferizajt kanë thënë se ajo do azhurnohet. Komuna e Ferizajt ka filluar t’i publikojë edhe vendimet e kryetarit dhe drejtorëve.

Lista e personave kanë uzurpuar prona publike, gjegjësisht prona Komunës Ferizajt tani janë bërë publike faqen e kësaj komune.

Publikimi i këtyre listave ishte premtim i Kryetarit kësaj komune, Agim Aliu fushatën zgjedhore zgjedhjeve lokale vitin 2017.

debatin parazgjedhor moderuar nga Jeta Xharra, Aliu kishte premtuar listën e uzurpatorëve pronave komunale ta publikojë brenda gjashtë muajsh.

“Qysh gjashtë mujorin e parë gjitha këto dhëna do jenë publike. Listën e uzurpatorëve momentin ne e konstatojmë gjendjen bazë dhënave , gjashtë mujorin e pare”, kishte thënë Aliu.

Ende pa u arritur ky afat kohor, në faqen e kësaj komune ekziston lista e uzurpatorëve të Ferizajt.

Përveç kësaj, Komuna e Ferizajt ka filluar t’i publikojë edhe vendimet e kryetarit. Vendimet e një muaji janë grumbulluara një dokument dhe ato nuk po publikohen veçmas.

Komuna e Ferizajt ka filluar t’i publikojë edhe vendimet e drejtorëve të drejtorive komunale, por aty nuk janë publikuara gjitha vendimet./Kallxo.com

Reklama