Home » Abetarja bashkon nxënës nga Kosova, Shqipëria e Presheva (VIDEO)

Abetarja bashkon nxënës nga Kosova, Shqipëria e Presheva (VIDEO)

Mitrovicë sot është shënuar “Festa e Abetares”. Pjesë e kësaj feste ishin edhe nxënësit nga veriu i Shqipërisë dhe nga Lugina e Preshevës.

Mësimdhënësit nga komunat shqiptare Serbi thanë se edhe ata duhet t’i mësojnë fëmijët me abetaret si vendet tjera shqiptare.

Kronikë e zgjeruar nga Vullnet Krasniqi.

 

 

Reklama