Home » A lejohet marrëdhënia seksuale gjatë muajit të Ramazanit

A lejohet marrëdhënia seksuale gjatë muajit të Ramazanit

muajin e shenjtë Ramazanit nga besimtarët kërkohet respektojnë disa rregulla.

Përveç abstenimit nga ushqimet dhe pijet, agjëruesit duhet heqin dorë edhe nga marrëdhënia seksuale gjatë kohës caktuar për agjërim.

Nga lindja e diellit deri perëndim, kohë kjo kur agjëruesi/ja nuk ha as nuk pi, nuk duhet poashtu as bëjë seks me bashkëshorten/in.

Sipas rregullave fesë islame, marrëdhëniet seksuale lejohen pas perëndimit diellit, i bie pas ngrënies iftarit dhe deri lindjen e sërishme diellit, kohë kjo kur fillon agjërimi.

Gjithsesi, pas çdo marrëdhënie gjatë këtij muaji duhet pastroheni. /Gazeta Shneta/

The post A lejohet marrëdhënia seksuale gjatë muajit të Ramazanit appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama