Home » 900 pjesëmarrës në Samitin e BE-së, Kryeministri Edi Rama arrin në Sofje

900 pjesëmarrës në Samitin e BE-së, Kryeministri Edi Rama arrin në Sofje

Kryeministri i Shqipërsië, Edi Rama ka arritur tek vendi ku pritet nis sot Samiti i BE-së Sofje Bullgarisë.

Me arritjen e delegacionit Kosovës dhe Shqipërisë pranë objektit ku pritet nis Samiti për vendet e Ballkanit Perëndimor, asnjë nga ta nuk kanë bërë prononcim për  media, njofton Klan Kosova.

këtë Samit Bashkimit Europian me vendet e Ballkanit Perëndimor, janë 900 pjesëmarrës.

Reklama